BEMUTATKOZÁS

A Rókusi Könyvelő Iroda 1998 óta működik jelenlegi helyén. Tulajdonosai és munkatársai a Pénzügyminisztérium által nyilvántartott és regisztrált mérlegképes könyvelők, adótanácsadók.

A gazdasági tevékenységet támogató könyvelői tevékenység célja, feladata a társaságot, a vállalkozást abban segíteni, hogy minél eredményesebben működjön.

Célunk, hogy levegyük az Ön válláról az adózási kérdések terhét.

Munkánk alapja a vállalkozás gazdasági eseményeinek pontos, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése annak érdekében, hogy a vállalkozások pontosan eleget tudjanak tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeiknek, és a legpontosabb képet kapják vállalkozásuk helyzetéről.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat.

Partnereink az ország számos területéről tevődnek össze. Az Internet segítségével napi kapcsolatot tudunk ügyfeleinkkel tartani.

Állandó sajtó-, és jogszabályfigyelésünk az Ön cégére vonatkozó változásokat előre jelzi, ilyen módon időben felkészülhet a követelményeknek való megfelelésre.

Fejlett technikai háttérrel, naprakész információkkal állunk megbízóink rendelkezésére. Az általunk tárolt dokumentumok és adatok védelméről többszintű biztonsági rendszer gondoskodik.

Ügyfeleink kényelme érdekében külön tárgyalóhelyiség ad lehetőséget a nyugodt, személyes ügyintézésre.